اختصاص ۲۲ دستگاه آمبولانس جدید به دانشگاه علوم پزشکی مشهد

مدیر پشتیبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از اختصاص ۲۲ دستگاه آمبولانس جدید، به ناوگان اورژانس ۱۱۵ این دانشگاه خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر منفرد اظهار داشت: این تعداد آمبولانس از سوی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در راستای برنامه تحول نظام سلامت و گسترش خدمات،به منظور افزوده شدن به ناوگان اورژانس ۱۱۵ دانشگاه علوم پزشکی مشهد اختصاص یافته است.

وی  خاطر نشان کرد: این آمبولانس ها که با تمامی تجهیزات به دانشگاه علوم پزشکی مشهد اختصاص یافته است، پس از انجام مراحل قانونی در شهرهای مشهد،کلات، چناران، رشتخوار، خواف، کاشمر، فریمان، بردسکن،سرخس،درگز،قوچان، تایباد و شاندیز توزیع خواهد شد.

وی افزود:انجام مراحل تحویل آمبولانسهای جدی توسط معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به مدیریت پشتیبانی واگذار شد.

دکتر منفرد درادامه گفت: این مدیریت در اولین فرصت با معرفی و اعزام نماینده به گمرک شهید رجایی بندرعباس اقدام به تحویل آمبولانسهای مذکور نمود و پس از انتقال دراسرع وقت مبادرت به انجام بیمه نامه و تحویل به شهرستانهای مذکور خواهد نمود.