برگزاری دوره آموزشی انبارداری و نظارت بر انبارها در دانشگاه علوم پزشکی مشهد

دوره آموزشی انبارداری و نظارت بر انبارها با حضور ۸۰ نفر از شاغلان این حوزه در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

به گزارش وب دا، معاون مدیریت پشتیبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه یکی از ماموریت های حوزه پشتیبانی نظارت بر انبارها و ارتقاء سطح آگاهی انبارداران است اظهار داشت: به همین منظور با هدف توانمند سازی نیروهای شاغل، آموزش و ارتقاء سطح آگاهی و بینش انبارداران این دوره آموزشی برگزار شده است.

دکتر ایروانی خاطر نشان کرد: در این دوره آموزشی یک روزه که با حضور ۸۰ نفر از فعالان در حوزه های انبارها، تحویل کالاها و منشی برگزار شد، اساتید به موضوعات مختلفی از جمله نگهداری و ایمنی و چیدمان در انبارها پرداختند.

وی با اشاره به وجود ۸۰ انبار در بخش های مختلف زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: یکی از مهمترین شاخص ها در انبارها چیدمان و کد گذاری بر اساس مواد مصرفی است که دراین کارگاه به آن پرداخته شد.