افزوده شدن ۳۷ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه

معاون مدیر پشتیبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از افزوده شدن ۳۷ دستگاه آمبولانس به ناوگان حمل و نقل اورژانس پیش بیمارستانی این دانشگاه خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر ایروانی اظهار داشت: با حمایت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی این تعداد آمبولانس با تمامی تجهیزات روز دنیا در زمینه احیا و اقدامات اولیه درمان بیماران تحویل دانشگاه علوم پزشکی مشهد شده است.

وی با اشاره به اینکه تمامی مراحل پلاک گذاری و اخذ مجوزهای مالیاتی و تجهیزاتی توسط معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با هزینه بیش از ۵۰۰ میلیون تومان انجام شده است خاطر نشان کرد: این تعداد آمبولانس پس از طی مراحل قانونی و نیاز سنجی های لازم ،به شبکه های بهداشت و درمان زیر پوشش دانشگاه انتقال داده شد.

معاون مدیر پشتیبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اجرای این طرح را گامی موثر برای ارائه خدمات به بیماران و سانحه دیدگان حوادث جاده ای عنوان کرد.