معرفی معاون مدیر پشتیبانی

مدیریت خدمات پشتیبانی از مباحث بنیادی مدیریت منابع در سازمان های امروزی بوده و نقش پررنگ و تأثیرگذاری در شکل گیری و فرجام فرآیندهای اصلی ، ظهور و بروز ظرفیت ها و بهبود عملکرد سازمان ایفامی کند. رسالت مدیریت خدمات پشتیبانی سیاست گذاری و اقدام در جهت ارائه خدمات پشتیبانی به منظور پیشبرد اهداف دانشگاه و صرفه جویی منطقی و بهینه در هزینه ها و توسعه خدمات پشتیبانی و رفاهی به کلیه واحدهای تابعه دانشگاه می باشد. افزایش و بهبود مستمر خدمات پشتیبانی همواره موجبات افزایش انگیزه کارکنان و در نهایت ارتقاء بهره وری سازمان را فراهم خواهد آورد.

نام و نام خانوادگی :دکتر رضا ایروانی

مدرک تحصیلی :دکتری پزشکی عمومی

سوابق اجرایی: رئیس شبکه بهدشت و درمان شهرستان تایباد  ، مدیرمرکز آموزشی ،پژوهشی و درمانی  هاشمی نژاد مشهد

و معاون مدیرپشتیبانی دانشگاه علوم پزشکی