پرسشهاي متداول

پرسشهاي متداول در خصوص خوابگاه تهران

1-آدرس خوابگاه در کدام خيابان است؟

خیابان انقلاب،خیایان ایرانشهر،کوچه شهید محمود دهقانی شرقی پلاک2 - تلفن تماس:88811778-021

2-وضعيت اتاق ها در خوابگاه چگونه است؟

دو نوع اتاق موجود است:

1-اتاق هاي عمومي با ظرفيت چهار تخت در هر اتاق، خانمها و آقايان مجزا- سرويس بهداشتي، حمام و آشپزخانه در انتهاي هر سالن مشترک- هزينه هر تخت شبي 150000ريال (معادل پانزده هزارتومان)

2-سوئيتهاي سه تخته پذيرش خانوادگي مجهز به تلويزيون،‌ يخچال، سرويس بهداشتي و حمام داخل سوئيت هزينه هر شبي 650000 ريال( معادل شصت و پنج هزارتومان) با ظرفيت يک نفر اضافه که بابت نفر اضافه در هر شب مبلغ 150000ريال (معادل پانزده هزارتومان) مازاد دريافت مي گردد.

3-آيا از همکارانيکه حکم ماموريت دارند هزينه اي دريافت مي گردد؟

در اتاق هاي عمومي هزينه اي دريافت نمي گردد اما در صورت تقاضاي سوئيت هزينه با 50 درصد تخفيف محاسبه مي گردد.

4-آيا جهت خانواده هاي محترم شاهد،‌ جانباز و ايثارگران دانشگاه تخفيف وجود دارد؟

بله هزينه با 50 درصد تخفيف محاسبه مي گردد.

5- ساعت ورود و خروج اتاق ها در خوابگاه چگونه است؟

ساعت تحويل اتاق ها 14 و تخليه 12 مي باشد.

6- در صورت متقاضي بودن همکاران روال پذيرش چگونه است؟

همکاران محترم مي بايست پس از هماهنگي با اداره رفاه و اطمينان از رزرو اتاق با شماره تماس 38794987، فرم مربوط به رزرو مهمانسرا را از صفحه اول سايت دانشگاه قسمت مهمانسراها دانلود، اطلاعات خواسته شده در آن را تکميل و پس از ممهور به مهر کردن کارگزيني محل خدمت خود آن را به شماره 38763918فاکس نمايند و يا به صورت حضوري به اداره رفاه مراجعه نمايند.