. برگزاري نخستين همايش مديريت سبز در دانشگاه علوم پزشکي مشهد

نخستين همايش آموزشي مديريت سبز با محوريت کاهش مصرف انرژي در دانشگاه علوم پزشکي مشهد برگزار شد.

اين دوره در راستاي ارتقاي سطح علمي و با هدف افزایش آگاهی و مسئولیت پذیری کارکنان،مديران و مسئولین خدمات پشتیبانی واحدهای تابعه در تالار شهيد پندي بيمارستان قائم(عج) برگزار شد.

مدير پشتيباني معاونت توسعه مديريت و منابع دانشگاه علوم پزشکي مشهد با اشاره به اينکه در قانون برنامه پنجم توسعه بر کاهش هزينه هاي اداري تاکيد شده است و در حال حاضر يکي از برنامه هاي تحول اداري مصوب شوراي اداري نيز به شمار مي رود اظهار داشت: در اين راستا ارتقاء آموزش مهمترين اصل در دستيابي به اين هدف به شمار مي رود.

دکتر منفرد خاطر نشان کرد: گسترش مديريت سبز،کاهش مصرف آب، برق، گاز و بنزین و همچنین کاهش مصرف کاغذ و کاهش تولید مواد پسماند و استفاده از فناوری پاک را در پي خواهد داشت.

با ارائه پيشنهاد به معاونت توسعه مديريت و منابع دانشگاه قرار است اين دوره به صورت دوره آموزشي الزامي  و غيرحضوري براي کارکنان تهيه و تدوين شود