بازدید گروهی بانوان شهرک دانش و سلامت درراستای گسترش فرهنگ عفاف وحجاب

در راستای گسترش صیانت از ارزشهای اسلامی ، سرکار خانم حاجی زاده نماینده  کمیته عفاف و حجاب و سرکار خانم فرشچی نماینده امور بانوان معاونت محترم توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ، طی اقدامی نسبت به برگزاری بازدید یک روزه از یکی از معروفترین فروشگاه های عرضه محصولات حجاب اسلامی (بااخذ تخفیف ویژه ) در سطح شهر اقدام نمودند .

مسئول کمیته عفاف و حجاب معاونت محترم توسعه مدیریت و منابع خاطر نشان کرد رعایت حجاب نه تنها برای خود زن ارزش آفرین است، بلكه باعث حفظ ارزش هاي انساني، جامعه ومبارزه با تهاجم فرهنگی غرب، کاهش چشمگير مفاسد فردي و اجتماعي، آرامش و پايداري نهاد مقدس خانواده و نيروي کار در سطح جامعه میگردد.

و در پایان این مراسم ، نماینده امور بانوان شهرک دانش و سلامت با قرائت مطالبی از ائمه اطهار و بیان احادیثی به اهمیت موضوع حجاب اشاره نمودند.

این مراسم همزمان با فرا رسیدن ایام ربیع الاول، در روز  سه شنبه  مورخ 24 آذرماه از ساعت 9 الی 11 با حضور 45 نفر ازبانوان محترم در شهرک دانش و سلامت برگزار شد .